Νικ. Ι. Θεοχαράκης : Απειλεί τους εργαζόμενους ότι αν δεν ακολουθήσουν τις υποδείξεις δεν θα ξαναπληρωθούν! - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
7 Ιουλίου 2021

Νικ. Ι. Θεοχαράκης : Απειλεί τους εργαζόμενους ότι αν δεν ακολουθήσουν τις υποδείξεις δεν θα ξαναπληρωθούν!


Στο όνομα της… προστασίας της δημόσιας υγείας, μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προβαίνουν σε υπερβολικές ενέργειες, οι οποίες και δημιουργούν τεράστια ταλαιπωρία στους ήδη «κουρασμένους» εργαζόμενους.

Αυτή τη φορά, ο όμιλος Νικ. Ι. Θεοχαράκης ανακοίνωσε στους εργαζόμενους των εταιρειών του ότι, από την ερχόμενη Δευτέρα 12/7 όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, οφείλουν να προσκομίζουν στην Διεύθυνση Προσωπικού σε εβδομαδιαία βάση διαγνωστικό τεστ PCR αρνητικού αποτελέσματος το οποίο διεξήχθη 72 ώρες πριν.
 
Οι εργαζόμενοι θα κινούνται μόνο σε συγκεκριμένους χώρους!

Ο Όμιλος συμπληρώνει ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει επιπλέον να φορούν συνεχώς τις προστατευτικούς τους μάσκες καθόλη τη διάρκεια του ωραρίου τους, ενώ θα επιτρέπεται να κινούνται μόνο στους χώρους που είναι «απολύτως απαραίτητοι στα πλαίσια της εκτέλεσης των επαγγελματικών τους καθηκόντων».

Τι θα γίνει εάν δεν τηρηθούν οι απαιτήσεις της επιχείρησης;

Απίστευτο! Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όσα ορίζει στην ανακοίνωσή της ο Όμιλος, τότε δεν θα γίνει δεκτή η παροχή της εργασίας αυτών των εργαζομένων, και για το λόγο αυτό θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για όσο χρονικό διάστημα δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Με λίγα λόγια, τούς απειλούν ότι δεν θα τους ξαναπληρώσουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...