Πάτρα: Αγωνία για 20χρονη μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
7 Ιουλίου 2021

Πάτρα: Αγωνία για 20χρονη μετά το εμβόλιο της Johnson & Johnson


Η 20χρονη έκανε το εμβόλιο της Johnson & Johnson και ένα 24ωρο μετά βρέθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας. Τι λέει η μητέρα της, που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στο πλευρό της.


Πρόκειται για 20χρονη, κόρη πασίγνωστου επιχειρηματία η οποία είχε κανονίσει διακοπές στην Σαντορίνη στις 28 Ιουλίου και θέλησε να κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα της στο flamis.gr έκανε το εμβόλιο την περασμένη Δευτέρα 5 Ιουλίου. Το πρωί της Τρίτης ανέβασε πυρετό και παρατηρήθηκαν τουλάχιστον 5 μελανώματα σε κάθε πόδι της. Επικοινώνησαν αμέσως με ιδιώτη γιατρό ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα έπρεπε άμεσα να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν συμπτώματα θρόμβωσης και έδωσαν εντολή για άμεση εισαγωγή της. Ευτυχώς με τα αντιθρομβωτικά φάρμακα η κατάσταση της υγείας της καλυτέρευσε, ενώ πρόλαβαν τυχόν παρενέργειες που σχετίζονται με την πήξη του αίματος.

Η 20χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύτεαι στο Νοσοκομείο, ομως ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει πλέον ανησυχία. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συνέβαινε αν η 20χρονη δεν έδινε μεγάλη σημασία στα μελανώματα εκτιμώντας πως θα περάσουν, χωρίς να απευθυνθεί στους γιατρούς.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η περιπέτεια της 20χρονης σχετίζεται με το εμβόλιο που έκανε. Σε κάθε περίπτωση, για την ίδια και τους δικούς της, αυτό που μετράει είναι το διαφαινόμενο αίσιο τέλος στην αναπάντεχη περιπέτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...