Γ. Τράγκας: Ο Μητσοτάκης δεν έχει αντιληφθεί ότι εφαρμόζει με ψυχολογικές επιχειρήσεις τρόμου ένα ιδιότυπο καθεστώς Απαρτχάιντ - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
29 Ιουνίου 2021

Γ. Τράγκας: Ο Μητσοτάκης δεν έχει αντιληφθεί ότι εφαρμόζει με ψυχολογικές επιχειρήσεις τρόμου ένα ιδιότυπο καθεστώς Απαρτχάιντ


Ο πρωθυπουργός της χώρας βρίσκεται στου “κακού τη σκάλα”.
Κατεβαίνει ένα – ένα τα σκαλιά της. Έχει θυμώσει με τους Έλληνες και πιστεύει ότι μπορεί με αντίδωρα, με μικρά ποσά να εξαγοράσει τη βούληση και όλες τις ελεύθερες επιλογές των Ελλήνων όλων των ηλικιών. Ο Μητσοτάκης, έτσι που πάει, έτσι που σκέπτεται, εφαρμόζοντας γερμανικά κριτήρια και γερμανικές οδηγίες , όχι μόνο θα αποκαθηλωθεί πολιτικά συντομότερα, αλλά θα αποδειχθεί ότι όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις ήταν fake news.

Επίσης αποδεικνύεται στην πράξη καθημερινά, ότι οι σύμβουλοί και ιδίως οι Γερμανοί του τον οδηγούν σε αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές αποφάσεις που θα γυρίσουν μπούμερανγκ κατά της κυβέρνησης. Ξαφνικά είχε τη φαεινή ιδέα να δώσει voucher 150 ευρώ σε όσους νεαρούς πάνε να εμβολιαστούν. Την ίδια ώρα, μαθαίνουμε ότι η προσφερόμενη ανοσία από την πρώτη δόση του εμβολίου είναι 30%. Η δε συνολική ανοσία, σύμφωνα με κορυφαίους επιστήμονες, δεν είναι μεγαλύτερη των τριών μηνών.

Δηλαδή δίνει 150 ευρώ για να πάνε ουσιαστικά άνευ προστασίας τα παιδιά, νέοι άνθρωποι να κάνουν απροστάτευτοι διακοπές. Το χειρότερο είναι ότι αυτός ο πρωθυπουργός πιστεύει ότι η Υγεία ή η Δημοκρατία και κυρίως η Ελευθερία εξαγοράζονται αντί πινακίου φακής.

Η περίφημη επιχείρηση «Ελευθερία» για τα εμβόλια είτε με εκφοβισμούς πολιτών, είτε με εκβιασμούς εργαζομένων, είτε με εξαγορές αντί 150 ευρώ για να κάνετε διακοπές, δυσχεραίνεται και αντιμετωπίζει σύνθετα προβλήματα λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης απέναντι στα πρόσωπα που προπαγανδίζουν τους εμβολιασμούς, ή πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση με διάφορα επικοινωνιακά τρικ.

Όταν οι Έλληνες λοιμωξιολόγοι είναι ελάχιστα πιστευτοί, ελάχιστα αξιόπιστοι σε όσα λένε, τότε αντιλαμβάνεται κανείς τον σκεπτικισμό και τη φοβία των Ελλήνων πολιτών. Ήδη, ομολογείται από μεγάλα έντυπα του εξωτερικού ότι παίχτηκαν παιχνίδια σε βάρος της κοινής γνώμης και σε βάρος της υγείας των Ευρωπαίων πολιτών.

Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο οι γερμανικές εφημερίδες που στηρίζουν αναφανδόν τον άνθρωπό τους στην Αθήνα, το γερμανόφιλο Μητσοτάκη να ομολογούν ότι πήραν μέρος στην κατατρομοκράτηση των πολιτών. Η γερμανική λαϊκή εφημερίδα Bild μέσω του αρχισυντάκτη της ζήτησε δημόσια συγνώμη για να αναπαραγωγή προπαγάνδας, ατεκμηρίωτης επιστημονικά προκειμένου να διαμορφώσει κλίμα φοβίας και να τρομοκρατήσει κυρίως τα παιδιά. Ο αρχισυντάκτης της Βild, αναγνώρισε και ζήτησε δημόσια συγνώμη για μεροληπτική υγειονομική διαχείριση και αποκλεισμούς επιστημόνων, οι οποίοι διαφωνούσαν και διαφωνούν. Η Bild ζήτησε συγνώμη για τα lockdown και την καθήλωση και απομόνωση της νεολαίας, καθώς και το σφράγισμα των σχολείων.

Σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας τόσοι στην Ευρώπη, όσο και στο εξωτερικό ακούγαμε ότι οι νέοι δεν κινδυνεύουν. Ακούγαμε ότι όσοι διασωληνώνονται και χάνουν τη μάχη είναι ηλικίας άνω των 70 ή 75 και έχουν υποκείμενα νοσήματα, δηλαδή βαρύτατα νοσήματα όπως καρδιαγγειακά και νεοπλασίες. Ακόμη και σήμερα, οι διασωληνωμένοι κατά πλειοψηφία έχουν υποκείμενα νοσήματα τα οποία δεν αναφέρονται ούτε αναλύονται στο ρεπορτάζ των τηλεοπτικών δελτίων. Εδώ στην Ελλάδα τείνουν να είναι περισσότερες οι παρενέργειες και οι ενοχλήσεις από τους εμβολιασμούς, από τα κρούσματα που ανακοινώνονται και φυσικά κατά πλειοψηφία ξεπερνιούνται πλέον ως μία απλή μορφή κρυολογήματος ή ίωσης.

Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο να είναι εμφανές όπως λένε διακεκριμένοι καθηγητές η επιμονή στους διαχωρισμούς και τις διακρίσεις μεταξύ πολιτών. Ακούσαμε μάλιστα ότι θέλουν να επιβληθεί να φοράνε οι ανεμβολίαστοι πολίτες ειδικό βραχιόλι στα χέρια όπως οι Εβραίοι έφεραν στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το αστέρι στο πέτο του σακακιού, ώστε να διακρίνονται από τους υπόλοιπους Γερμανούς πολίτες. Δηλαδή έχουμε φτάσει στο σημείο, λόγω κορωνοϊού, να επιβάλλονται μέτρα εντελώς ρατσιστικά τα οποία εφαρμόστηκαν σε περιόδους φυλετικών και πολιτικών διακρίσεων σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει αντιληφθεί ότι εφαρμόζει με ψυχολογικές επιχειρήσεις τρόμου ή εξαγοράς ένα ιδιότυπο καθεστώς Απαρτχάιντ παραγνωρίζει έτσι και προσβάλλει την ανθρώπινη φύση, δηλαδή τον ενστικτώδη φόβο που έχει κάποιος ήδη ασθενής ή κάποιος άνθρωπος που δεν θέλει να ρισκάρει ούτε ένα στο εκατομμύριο την υγεία του.

Η γερμανική εφημερίδα Bild όπως και άλλες εφημερίδες ομολογούν πλέον ότι οι κυβερνήσεις δημιουργούσαν fake news. Όπως και η δική μας προκειμένου να καλλιεργούν το φόβο και να επιβάλλουν μέτρα τα οποία κατέστρεψαν και ισοπέδωσαν την οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα τεράστια κέρδη για τις πολυεθνικές των φαρμάκων. Οι επιχειρήσεις αυτές εναντίον των ευρωπαϊκών λαών του δικού μας χρηματοδοτήθηκαν με εκατομμύρια ευρώ τα οποία πήραν τα κανάλια για να κρατάνε τον κόσμο μέσα στα σπίτια του, για να επιβάλλουν τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας και όλες τις πράξεις περιορισμού των ελευθεριών και των ατομικών δικαιωμάτων. Ήδη ομολογείται σε παγκόσμια κλίματα αυτό που συνέβη, ενώ στην Αμερική οι πολίτες ανακαλύπτουν ότι σε πολλά είχε δίκιο ο κ. Ντόναλντ Τραμπ και ότι πολλά από αυτά που έκανε τα εφαρμόζει τώρα ο κ. Μπάιντεν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...