Λιγκουίνι με σάλτσα κόκκινης ψητής πιπεριάς - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking




22 Μαρτίου 2021

Λιγκουίνι με σάλτσα κόκκινης ψητής πιπεριάς


Υλικά
 
  • 1 κόκκινη ψητή πιπεριά
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 50 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα (και λίγα ακόμη για το σερβίρισμα)
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 100 γρ. λιγκουίνι ή σπαγγέτι
  • Τριμμένη παρμεζάνα για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση


Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά για ένα λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας, στραγγίστε και διατηρήστε μία κουτάλα από το νερό τους.

Βήμα 2
Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων αλέστε την κόκκινη πιπεριά, με το ελαιόλαδο, τα καρύδια και το σκόρδο.

Βήμα 3
Τοποθετήστε τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα, προσθέστε το νερό και τη σάλτσα κόκκινης πιπεριάς, ανακατέψτε και αφήστε στο αναμμένο μάτι μέχρι να ζεσταθούν.

Βήμα 4

Σερβίρετε στο πιάτο και γαρνίρετε με παρμεζάνα και ψιλοκομμένα καρύδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...