Έρχεται επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος για τα νοικοκυριά... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
14 Φεβρουαρίου 2021

Έρχεται επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος για τα νοικοκυριά...


Απόφαση για την επιδότηση νοικοκυριών στα οποία έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση θα υπογράψει σύντομα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας προκειμένου ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας να προχωρήσει σε επανασυνδέσεις. Πρόκειται σύμφωνα με την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” για νοικοκυριά με πολύ χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια που αγγίζουν τα όρια της φτώχειας.
Η νέα παρέμβαση που ετοιμάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και βρίσκεται σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αφορά στην παροχή κινήτρων προκειμένου τα νοικοκυριά με πολύ χαμηλό εισόδημα να έχουν πρόσβαση σε φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα που παράγεται κατά 100% από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Η πώληση της καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας θα γίνεται από τους προμηθευτές, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν τα κίνητρα αυτά θα χορηγούνται στους παρόχους για να διαθέτουν με χαμηλότερη τιμή το συγκεκριμένο προϊόν ή θα δίνονται απευθείας στα νοικοκυριά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...