Κοτόπουλο με κρούστα παρμεζάνας - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking




17 Φεβρουαρίου 2021

Κοτόπουλο με κρούστα παρμεζάνας


Υλικά
 
  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα στα τέσσερα
  • 4 κ. γλ. τριμμένη φρυγανιά με ιταλικά μπαχαρικά

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε την παρμεζάνα σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τη μαγιονέζα.
  3. Βάλτε τα στήθη κοτόπουλου σε μία λαδόκολλα στο ταψί και επικαλύψτε με τη σάλτσα μαγιονέζας.
  4. Γαρνίρετε με το τρίμμα φρυγανιάς και ψήστε στο φούρνο μέχρι το κοτόπουλο να μαγειρευτεί καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή