Υλικά
Εκτέλεση
Βήμα 1
Κόψτε το κοτόπουλο σε κύβους.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το 1/4 φλιτζάνι τσαγιού σάλτσα
σόδας με τις 2 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκαλιού και το 1/4 φλιτζάνι
τσαγιού καλαμποκάλευρο.
Βήμα 3
Τοποθετήστε το κοτόπουλο στη μαρινάδα και αφήστε τουλάχιστον για 1 ώρα.
Βήμα 4
Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια προς υψηλή
φωτιά, αφαιρέστε το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και σοτάρετε μέχρι να
πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Βήμα 5
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και αφήστε να βράσει, ανακατεύοντας σταδιακά μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...