Η πευκόφυτη παραλία του Στάφυλου στη Σκόπελο - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
18 Ιουλίου 2020

Η πευκόφυτη παραλία του Στάφυλου στη Σκόπελο

Όσοι επιλέγουν τις Σποράδες για τις διακοπές ή τις εκδρομές τους ξέρουν την ξεχωριστή ομορφιά τους και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά τους. Το πράσινο, που φτάνει μέχρι εκεί που σκάει το κύμα, συνδυάζεται με σμαραγδένια νερά, καλαίσθητους οικισμούς και φιλόξενους ανθρώπους.

Στην όμορφη Σκόπελο, μία από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες παραλίες, βγαίνοντας από την πόλη της Σκοπέλου, είναι ο Στάφυλος.

Ο πευκόφυτος κόλπος θα σας φιλοξενήσει γενναιόδωρα, χαρίζοντας απλόχερα τις ομορφιές του: πυκνή βλάστηση, πεντακάθαρα νερά. Κι αυτόν τον ξεχωριστό «αέρα» των Σποράδων, που σε κάνει να επιστρέφεις και να ανακαλύπτεις κάθε φορά και κάτι νέο, σε αυτό το λιγότερο αναγνωρισμένο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας.

Οι καλές τουριστικές υποδομές αλλά το γεγονός πως την επισκέπτεται λιγότερος κόσμος από ό,τι την κοσμοπολίτικη Σκιάθο συμβάλλουν στο να διατηρήσει η Σκόπελος σε μεγαλύτερο βαθμό την ταυτότητά της και τον παραδοσιακό χαρακτήρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...