Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε τεχνικές παρεμβάσεις στο Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
1 Ιουνίου 2020

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε τεχνικές παρεμβάσεις στο Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης

Συνεχίζονται οι τεχνικές παρεμβάσεις, καθαρισμού ρεμάτων, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, που εντάσσονται στις σωστικές ενέργειες, για τη μείωση του πλημμυρικού κινδύνου.

Με ταχύ ρυθμό, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού ρέματος, στο Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης, που προστίθενται στις εκτεταμένες παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, με στόχο την αντιπλημμυρική τους θωράκιση.


Τα σημεία καθαρισμού, ελέγχθηκαν, από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, που μετέβη στο Μοσχοχώρι,  συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη, όπου  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου, κ. Ευθύμη Κατσαντώνη και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, που συνέβαλαν στην επιτυχή αποπεράτωση των παρεμβάσεων.Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Με τις εκτεταμένες παρεμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, θα αποσοβήσουμε τον κίνδυνο πρόκλησης πλημμυρών και θα ενισχύσουμε  το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή