Παρεμβάσεις διαγράμμισης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
4 Ιουνίου 2020

Παρεμβάσεις διαγράμμισης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της

Εξελίσσονται με ταχύ ρυθμό οι εργασίες διαγράμμισης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, από το Λιβάδι (όρια των νομών Πιερίας-Λάρισας) προς Άγιο Δημήτριο και στην 13η Ε.Ο. έως την Κατερίνη.

Οι εργασίες εντάσσονται στο έργο «Συντήρηση οδοστρωμάτων, τεχνικών έργων, στοιχείων σήμανσης και ασφαλείας οδών αρμοδιότητας ΔΤΕ ΠΕ Πιερίας για τα έτη 2019- 2020», την εργολαβική σύμβαση του οποίου υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, πριν από λίγες ημέρες.

Η παρούσα οικονομοσυμβατική μελέτη, προϋπολογισμού δαπάνης 500.000€ (με τον προβλεπόμενο Φ.Π.Α 24%), με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων έτους 2020, περιλαμβάνει εκτός από παρεμβάσεις διαγράμμισης, αποκατάσταση φθορών οδικού δικτύου, καθαρισμό των παράπλευρων ερεισμάτων και τάφρων, συντήρηση-αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων των υφιστάμενων γεφυρών-τεχνικών, συντήρηση και αποκατάσταση κατακόρυφης-οριζόντιας σήμανσης – ασφάλισης και στηθαίων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή