Πιερία: Τα «ρωσικά» μπάνια, οι πρόσφυγες και τα προβλήματα στον τουρισμό ... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
19 Ιουνίου 2020

Πιερία: Τα «ρωσικά» μπάνια, οι πρόσφυγες και τα προβλήματα στον τουρισμό ...

Την απομάκρυνση των προσφύγων και των μεταναστών από το παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης, για να μην πληγεί ο τουρισμός της πόλης, ζητούν οι αρμόδιοι φορείς της πόλης.


Στη σχετική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο της πρωτεύουσας της Πιερίας, ακούστηκαν… ιδιαίτερες τοποθετήσεις, όπως «πώς θα κάνουν μπάνιο οι Ρωσίδες δίπλα σε πρόσφυγες και μουσουλμανικές οικογένειες».

Για το θέμα μίλησαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Πρόεδρος του πιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

«Δεν είμαστε κατά αυτών των ταλαιπωρημένων ανθρώπων. Τονίσαμε όμως, ότι δεν θα έπρεπε, ειδικά τώρα που δοκιμάζεται ο τουρισμός και η χώρα, να φιλοξενούνται και να νοικιάζονται διαμερίσματα σε παραλιακές ακτές σε πρόσφυγες και μετανάστες. Να πάνε σε διαμερίσματα στον ιστό της πόλης. Και στη συνέχεια να βοηθήσουμε κι εμείς όσο μπορούμε» ανέφερε ο κ. Χατζηχριστοδούλου, υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος δε θέλει στις παραλίες τους μετανάστες.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννούλης, σημείωσε πως οι πρόσφυγες αποτελούν «ένεση» για την τοπική οικονομία.

Παράλληλα, υπογράμμισε, πως υπάρχουν σημαντικά ζητήματα για τον τουρισμό της πόλης, όπως η μη στήριξη των τραπεζών στο επιχειρείν, αλλά και τα προβλήματα στο τελωνείο του Προμαχώνα, όπου οδήγησε σε χιλιάδες ακυρώσεις τουριστών από τα Βαλκάνια.
Πηγή: mega

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...