Συνάντηση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για θέματα τουρισμού... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
26 Ιουνίου 2020

Συνάντηση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για θέματα τουρισμού...

Ο τουρισμός βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας, που είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου με τον Τομεάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρο Θάνο και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τουρισμού, κ. Μίλτο Νικολάου.

Στη συνάντηση, παρέστησαν και ο συνεργάτης της Μητρόπολης, κ. Βασίλης Δήμου και η Υπεύθυνη του Γραφείου Τουρισμού της Π.Ε.Πιερίας, κ. Ευαγγελία Μυλωνά.

Στη συνάντηση, έγινε μια εκτενής συζήτηση, για τον τουριστικό σχεδιασμό της Πιερίας, με επίκεντρο τον Όλυμπο, που αποτελεί εθνικό brand name, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν στην περιοχή, όπως ο θρησκευτικός-προσκυνηματικός τουρισμός, με την αξιοποίηση του μοναδικού φυσικού, ιστορικού και πολιτιστικού κεφαλαίου της περιοχής, συνθέτοντας μια δυνατή τουριστική ταυτότητα της Πιερίας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν, θέματα, που αφορούν, στην ανάγκη συντονισμένης και εντατικής προβολής της Πιερίας, με τη συνεργασία των αρμοδίων φορέων και του Πιερικού Οργανισμού Τουρισμού Ανάπτυξης και Προβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή