Μύκονος: Οριστικό λουκέτο στο Alemagu - Το σφράγισαν αστυνομικοί - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
14 Ιουνίου 2020

Μύκονος: Οριστικό λουκέτο στο Alemagu - Το σφράγισαν αστυνομικοί

Παρά την αρχική αισιοδοξία των υπεύθυνων της επιχείρησης Alemagou της Μυκόνου, ότι θα καταφέρουν να μεταφέρουν το λουκέτο για τους μήνες Οκτώβριο - Νοέμβριο, πριν από λίγη ώρα η Αστυνομία ανάρτησε στο παρασκευαστήριο του καταστήματος την εντολή για την οριστική σφράγιση του για τους επόμενους δυο μήνες.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στο γνωστό μπιτς μπαρ στη Φτελιά είχαν παρατηρηθεί εικόνες συνωστισμού το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με αποκορύφωμα την διεξαγωγή πάρτι με Dj που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερα από 1000 άτομα περιμετρικά του μπαρ και ανάμεσα των τραπεζιών. 

Παρά το γεγονός ότι δόθηκε αμέσως εντολή για σφράγισμα του καταστήματος διάρκειας δυο μηνών και επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ, αυτό παρέμενε ανοιχτό δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις και στην κυβέρνηση, οι εκπρόσωποι της οποίας ανέφεραν σε κάθε ευκαιρία ότι ο νόμος θα τηρηθεί απαρρέκκλιτα, χωρίς "εκπτώσεις". Ωστόσο στο κατάστημα είχε από την δυνατότητα εκ του νόμου να παραμείνει ανοιχτό έως και 5 μέρες μετά την βεβαίωση της παράβασης αλλά και την εκδίκαση της προσφυγής, που έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Οι ιδιοκτήτες του Alemagou, εξέφραζαν την εκτίμηση τους ότι παρά το αρνητικό κλίμα, θα καταφέρουν να μεταφέρουν την απόφαση για το λουκέτο, την περίοδο Οκτώβριος- Νοέμβριος, σώζοντας τόσο την επιχείρηση τους, όσο και τις δεκάδες θέσεις εργασίας, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Σήμερα λοιπόν το πρωί κλιμάκιο από το Α.Τ Μυκόνου προχώρησε στο κλείσιμο του Alemagou για τους υπόλοιπους δυο μήνες βεβαιώνοντας και την επιβολή προστίμου ύψους 20.000 ευρώ.http://www.topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...