Βιβλιοθήκη – «παράθυρο στη γνώση» αποκτά το Ελατοχώρι - Εγκαίνια αύριο Κυριακή 21 Ιουνίου & ώρα 18:30 - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
20 Ιουνίου 2020

Βιβλιοθήκη – «παράθυρο στη γνώση» αποκτά το Ελατοχώρι - Εγκαίνια αύριο Κυριακή 21 Ιουνίου & ώρα 18:30


Έναν σύγχρονο εκπαιδευτικό χώρο ανοικτής πρόσβασης, έτοιμο να υποδεχτεί δεκάδες φίλους των βιβλίων, αναμένεται να αποτελέσει η λειτουργία της Βιβλιοθήκης στην Τ.Κ. Ελατοχωρίου, καθώς όλα είναι στη θέση τους, προκειμένου να ανοίξει τις πύλες της στο κοινό, ικανοποιώντας έτσι ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Ήδη τα βιβλία έχουν τοποθετηθεί στα ράφια της ανακαινισμένης αίθουσας, ενώ παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης τίθενται στη διάθεση των παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα Βιβλιοθήκη στεγάζεται σε χώρο του δημοτικού σχολείου, αυτόνομο και με εύκολη πρόσβαση, ενώ θα εγκαινιαστεί αύριο Κυριακή 21 Ιουνίου στις 18:30,  σε μια λιτή τελετή, η οποία θα αγκαλιαστεί και από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, καθώς την ίδια μέρα γιορτάζεται η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού, προϊσταμένου του Δημοτικού Σχολείου και συμβούλου της Τ.Κ. Ελατοχωρίου, Αντώνη Λιάββα: Δήμος Κατερίνης,  Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ελατοχωρίου και πολλοί εθελοντές εργάστηκαν συντονισμένα, με πολύ μεράκι δίνοντας πνοή στο όνειρο των κατοίκων της Τ.Κ. Ελατοχωρίου, για άμεση πρόσβαση στη γνώση.  


Tα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης Ελατοχωρίου θα μεταδοθούν ζωντανά στο κανάλι του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο Youtube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή