Αποθέωση Telegraph για Ελλάδα: Μια χώρα με ήλιο - Ανέπαφη από τον κορονοϊό η Ελλάδα!!! - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
9 Μαΐου 2020

Αποθέωση Telegraph για Ελλάδα: Μια χώρα με ήλιο - Ανέπαφη από τον κορονοϊό η Ελλάδα!!!


«Λουσμένη στον ήλιο, χωρίς συνωστισμό, διάσημη για τη φιλικότητά της και σχετικά ανέπαφη από τον κορωνοϊό, η Ελλάδα ακούγεται ως ο τέλειος προορισμός για διακοπές μετά την καραντίνα»

«Λουσμένη στον ήλιο, χωρίς συνωστισμό, διάσημη για τη φιλικότητά της και σχετικά ανέπαφη από τον κορονοϊό, η Ελλάδα ακούγεται ως ο τέλειος προορισμός για διακοπές μετά την καραντίνα.» Με αυτό τον τρόπο αρχίζει το αφιέρωμά του στη χώρα μας ο ταξιδιωτικός συντάκτης της Telegraph, Όλιβερ Σμιθ. Ο ίδιος, όμως, θέτει και ένα ερώτημα: Κατά πόσο, δηλαδή, οι καταστάσεις θα επιτρέπουν στη χώρα μας να υποδεχτεί Βρετανούς το καλοκαίρι.
Το άρθρο φιλοξενεί δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, στις οποίες γίνεται σαφές ότι η Ελλάδα θα κάνει «ό,τι περνά από το χέρι της», για να διασφαλίσει πως οι Βρετανοί θα είναι μεταξύ των πρώτων παραθεριστών από το εξωτερικό που θα επισκεφτούν τη χώρα, με ασφάλεια και χωρίς να διακινδυνεύσουμε την καλή πορεία της χώρας μας σχετικά με την εξέλιξη του ιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή