Ποια «Ειρήνη»; Συνεργασία Ρώμης με Ισλαμαμπάντ - Πακιστανικό αεροσκάφος πέταξε από την Ιταλία προς τη Λιβύη!!! - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
21 Μαΐου 2020

Ποια «Ειρήνη»; Συνεργασία Ρώμης με Ισλαμαμπάντ - Πακιστανικό αεροσκάφος πέταξε από την Ιταλία προς τη Λιβύη!!!

Αεροσκάφος της Αεροπορίας του Πακιστάν τύπου Ilyushin Il-76MP (R10-002) πέταξε χθες πάνω από την κεντρική Ιταλία με πορεία την Λιβύη.

Μάλιστα το πακιστανικό αεροσκάφος πέταξε μέχρι τη δυτική Σαρδηνία και μετά το σήμα εξαφανίστηκε αφού οι Πακιστανοί έκλεισαν τα συστήματα εντοπισμού.

Φαίνεται ότι οι Πακιστανοί βοηθούν τους Τούρκους στην Μεσόγειο και πολύ πιθανόν και τη Λιβύη όπου οι Τούρκοι ετοιμάζονται να αξιοποιήσουν την αεροπορική βάση Αλ Ουατίγια μετά την κατάληψη της από τυς φιλότουρκους της Τρίπολης.

Στη συμμαχία έχει μπει και η Ρώμη η οποία χθες απέστειλε συγχαρητήρια στους φιλότουρκους μέσω του πρέσβη της στην Τρίπολη, ενώ η Ιταλία υποτίθεται την ίδια στιγμή ελέγχει και συντονίζει την επιχείρηση «Ειρήνη».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...