Βαρβιτσιώτης: Χρέος μας να ενημερωθούν όλα τα κράτη για τις προκλήσεις του Ερντογάν... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
29 Μαΐου 2020

Βαρβιτσιώτης: Χρέος μας να ενημερωθούν όλα τα κράτη για τις προκλήσεις του Ερντογάν...

Ενημέρωση όλων των χωρών – μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την προκλητική φιέστα που ετοιμάζει ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έξω από την Αγιά Σοφιά στην επέτειο της Άλωσης, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ,. Βαρβιτσιώτης προέβη σε σχετική ενημέρωση για την Αγιά Σοφιά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής όπου ενημέρωνε για την ελληνική προεδρεία του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών χαρακτηριστικά ανέφερε πως “θα επικοινωνήσουμε με όλες τις χώρες μέλη"

Ανεξαρτήτως των προκλητικών ενεργειών που έχουν περισσότερο στόχο το εσωτερικό ακροατήριο του Ερντογάν και την εκμετάλλευση των συμβόλων, εμείς οφείλουμε να προτάσσουμε το διεθνές δίκαιο ως ακρογωνιαίο λίθο της διεθνούς πολιτικής και αυτό μας προστατεύει και απέναντι στις προκλήσεις όπως προσευχή στην Αγιά Σοφιά αν ολοκληρωθεί όπως την έχουν προαναγγείλει…”, καταλήγει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή