Σφοδρή επίθεση Βελόπουλου κατά Τσιόδρα: Είναι «φυτευτός» από τη ΝΔ - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
5 Μαΐου 2020

Σφοδρή επίθεση Βελόπουλου κατά Τσιόδρα: Είναι «φυτευτός» από τη ΝΔ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος χαρακτήρισε «φυτευτό» από την κυβέρνηση, τον κ. Τσιόδρα και του άσκησε κριτική αναφορικά με το ζήτημα της χρήσης μασκών καθώς άλλα έλεγε στις 9 Απριλίου και άλλα αργότερα όταν η κυβέρνηση επιχείρησε να τις επιβάλλει καθολικά.

«Άλλα μας έλεγε ο κ. Τσιόδρας πριν απο 20 ημέρες και άλλα τώρα. Τότε μας έλεγε να μην βάζουμε μάσκες» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να τοποθετήσει επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων τον Ελληνοαμερικανό επιστήμονα Ιωάννη Ιωαννίδη.

Ο κ. Βελόπουλος επέμεινε στον όρο «φυτευτός» παρά τις παρατηρήσεις του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα που του ζήτησε να ανακαλέσει.

«Ο Τσιόδρας “φυτεύτηκε”. Δεν το παίρνω πίσω. Διορίστηκε. Να βάζατε τον κ. Ιωαννίδη που είναι ειδικός και είναι στο Στάνφορντ. Εγώ θα πειράζω την Ιερή Αγελάδα και τον Βούδα κάθε κυβέρνησης» επέμεινε ο κ. Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής προχώρησε και στην αποκάλυψη ότι οι αλλοδαποί τρώνε αδέσποτα σκυλιά(!). Ο κ. Βελόπουλος κατέθεσε για τα πρακτικά ψηφιακό δίσκο υποστηρίζοντας ότι περιλαμβάνει καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων που υποστηρίζουν ότι τα αδέσποτα έχουν εξαφανιστεί γύρω από τα κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.

«Οι φιλοζωϊκές δεν γνωρίζουν το γιατί. Εγώ γνωρίζω ότι για ορισμένους από αυτούς (μετανάστες) τα αδέσποτα είναι εδέσματα» είπε χαρακτηριστικά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...