Π.Ε. Πιερίας – Στο επίκεντρο αντιπλημμυρική θωράκιση και αγροτική οδοποιϊα... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
1 Μαΐου 2020

Π.Ε. Πιερίας – Στο επίκεντρο αντιπλημμυρική θωράκιση και αγροτική οδοποιϊα...

Συνεχίζονται, οι παρεμβάσεις, αντιπλημμυρικής θωράκισης και αγροτικής οδοποιίας από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.
Οι παρεμβάσεις, αφορούν εργασίες αποκατάστασης και διευθέτησης κοίτης και αναχωμάτων ρέματος στη Λαγόραχη και συντήρησης και επισκευής αγροτικής οδοποιίας, με χαλικόστρωση οδών και διάστρωση υλικών στον Κολινδρό-Παλιάμπελα, από τα  συνεργεία και τα μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


«Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους. 

Μέσα από την υλοποίηση στοχευμένων έργων, λειτουργούμε προληπτικά, προκειμένου να εκμηδενιστούν οι κίνδυνοι από την εκδήλωση τυχόν πλημμυρικών φαινομένων», αναφέρει σε σχετική δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου.

Σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις, ως στόχο έχουν, την αποκατάσταση της ασφαλούς υδραυλικής ροής, για  την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και τη διασφάλιση ενός ασφαλούς αγροτικού οδικού δικτύου, που θα εξυπηρετεί τον τοπικό αγροτικό πληθυσμό.

 «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, προσηλωμένη στο στόχο της, υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, μέσα από στοχευμένες ενέργειες, με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών», καταλήγει σχετικό ενημερωτικό σημείωμαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...