Σολομός με πιπέρι καγιέν και κουρκουμά... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking




12 Μαΐου 2020

Σολομός με πιπέρι καγιέν και κουρκουμά...

Υλικά
  • 2 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι καγιέν
  • 1/2 κ. γλ. κουρκουμά
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κιλό φιλέτο σολομού κομμένο σε κύβους
  • 2 κ. γλ. καλαμποκάλευρο
  • 1/2 φλ. τσαγιού λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
  1. Ανακατέψτε το πιπέρι καγιέν με τον κουρκουμά και το αλάτι σε ένα μπολ.
  2. Προσθέστε το σολομό στο μπολ, αναποδογυρίστε τον έτσι ώστε το μείγμα να πάει παντού και αφήστε το μέσα σε αυτό για περίπου 15 λεπτά.
  3. Ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
  4. Όση ώρα ζεσταίνετε το λάδι ρίξτε το καλαμποκάλευρο στο σολομό.
  5. Τηγανίστε το σολομό στο ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές (περίπου ένα λεπτό ανά πλευρά).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...