Κορινός:Ολοκληρώθηκαν από την ΔΕΥΑΚ οι εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών ύδρευσης... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
1 Μαΐου 2020

Κορινός:Ολοκληρώθηκαν από την ΔΕΥΑΚ οι εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών ύδρευσης...

Σε εργασίες εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου και καθαρισμού των υδρευτικών δεξαμενών της Δ.Κ. Κορινού προέβη η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης, στο πλαίσιο του συντονισμένου σχεδιασμού της, για την αδιάλειπτη υδροδότηση και ποιοτική παροχέτευση με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και στο σύνολο των Δημοτικών – Τοπικών Κοινοτήτων.

Ειδικότερα, αποφρακτικό μηχάνημα σε συνεργασία με προσωπικό της υπηρεσίας προέβησαν σε εκκένωση του συνόλου των τριών δεξαμενών ύδρευσης της Δ.Κ. Κορινού από το νερό, συγκέντρωση και απομάκρυνση των φερτών υλικών και των επικαθίσεων του πυθμένα με ταυτόχρονη πλύση των τοιχωμάτων της δεξαμενής. Στην όλη διαδικασία παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Κορινού Ιωάννης Μορθανάσης, ο οποίος είχε την ευθύνη της συνεχούς ενημέρωσης των κατοίκων του Κορινού για τις εργασίες που πραγματοποιούνταν. Επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διαδικασία καθαρισμού των δεξαμενών, οι κάτοικοι του Κορινού συνέχιζαν να έχουν παροχέτευση νερού με χαμηλή πίεση με σκοπό την κάλυψη των αναγκών υγιεινής τους.
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Αστέριος Μπουσνάκης: «Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. όπως είχαμε προαναγγείλει υλοποίησε έγκαιρα τις προγραμματισμένες εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών ύδρευσης του Κορινού. Σύντομα ολοκληρώνεται η διαδικασία δημοπράτησης του έργου αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Κορινού, ενώ ακολουθούν κατά σειρά η μελέτη και εγκατάσταση διυλιστηρίου νερού στην υδρευτική γεώτρηση της Αγ. Παρασκευής και η μελέτη για την αντικατάσταση της γηράσκουσας υδρευτικής γεώτρησης στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή