Τσοβόλας: Αποδείχθηκε στη Βουλή η πολιτική δίωξη εναντίον του Παπαγγελόπουλου - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
20 Μαΐου 2020

Τσοβόλας: Αποδείχθηκε στη Βουλή η πολιτική δίωξη εναντίον του Παπαγγελόπουλου


Ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης κατηγορεί τους βουλευτές για μεροληψία


Ζήτημα εξαίρεσης του προέδρου και μελών της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, που μίλησαν σήμερα στην Ολομέλεια, εγείρει ο Δημήτρης Τσοβόλας, συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Τσοβόλας κατηγορεί τους βουλευτές για μεροληψία επειδή «διατύπωσαν άποψη περί δήθεν ενδείξεων ενοχής του Παπαγγελόπουλου», γεγονός που, όπως σημειώνει, αποδεικνύει τις προειλημμένες αποφάσεις τους και ότι η δίωξη του κ. Παπαγγελόπουλου είναι πολιτική .

Αναλυτική η δήλωση του Δημήτρη Τσοβόλα:

«Στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής αποδείχτηκε ότι η Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ, στο βωμό της μικροκομματικής σκοπιμότητας, των εσωκομματικών ισορροπιών και του ρεβανσισμού, θυσίασαν την νομιμότητα, την ηθική και τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Διάβαζαν παραπλανητικά αποσπάσματα μυστικών μαρτυρικών καταθέσεων, μίλησαν μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής προκαταρκτικής επιτροπής περί υπάρξεως σοβαρών ενδείξεων ενοχής του Παπαγγελόπουλου, εκδηλώνοντας παράνομη μεροληψία κατά την άσκηση των καθηκόντων στην κοινοβουλευτική επιτροπή.

Οι ομιλίες σήμερα του προέδρου και μελών της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής στην Ολομέλεια της Βουλής, καθιστούν αυτούς εξαιρετέους από την επιτροπή, γιατί έχουν εκφράσει άποψη περί δήθεν ενδείξεων ενοχής του Παπαγγελόπουλου και αυτό αποδεικνύει την μεροληψία τους και τις προειλημμένες αποφάσεις τους. Αποκαλύφθηκε πλήρως σήμερα στην Βουλή ότι η δίωξη είναι πολιτική».​Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...