Χιλιάδες Αμερικανοί ζητούν έρευνα κατά του Μπιλ Γκέιτς!!! - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
5 Μαΐου 2020

Χιλιάδες Αμερικανοί ζητούν έρευνα κατά του Μπιλ Γκέιτς!!!

Σύμφωνα με Γαλλικά και Αμερικανικά ΜΜΕ χιλιάδες Αμερικανοί έχουν ζητήσει από τον Λευκό Οίκο να διεξάγει έρευνα για το ίδρυμα Bill & Melinda Gates σχετικά με την εμπλοκή τους στον COVID-19.
Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη επιτροπή που μαζεύει υπογραφές υπάρχουν διάφορα γεγονότα που προκαλούν εντύπωση και ερωτηματικά. Χαρακτηριστικά λένε ότι ενώ η πανδημία ξεκίνησε τον Δεκέμβριο λίγες μόλις εβδομάδες πριν στις 18 Οκτωβρίου 2019 υπό την χορηγία του ιδρύματος Gates πραγματοποιήθηκε το event 201 που έκανε μια προσομοίωση πανδημίας από COVID-19 . 

Να σημειωθεί ότι ο Γκέιτς από το 2015 είχε συνομιλία αναφερόμενος σε επικίνδυνη πανδημία COVID-19 ενώ από το 2010 έχει δημιουργήσει ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την προώθηση διαφόρων εμβολίων.

Ωστόσο πολλά από τα εμβόλια που έχει προωθήσει σε υποανάπτυκτες χώρες έχουν δεχτεί καταγγελίες για σημαντικές παρενέργειες.

Πάντως η επιτροπή που μαζεύει υπογραφές για να κινηθεί έρευνα κατά του Gates μέχρι τις 10 Μαρτίου έχει μαζέψει 441.000 ενώ για να ασκηθεί δίωξη απαιτούνται μόλις 100.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...