Πλαταμώνας – Ξεκίνησε το έργο για την αντιμετώπιση της κατολίσθησης – 850.000 ευρώ ο προϋπολογισμός του - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
9 Μαΐου 2020

Πλαταμώνας – Ξεκίνησε το έργο για την αντιμετώπιση της κατολίσθησης – 850.000 ευρώ ο προϋπολογισμός του

Ξεκίνησε το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, «Αντιμετώπιση κατολισθητικού φαινομένου στον οικισμό Πλαταμώνα του Δήμου Δίου – Ολύμπου ΠΕ Πιερίας», προϋπολογισμού μελέτης 850.000 ευρώ, την εργολαβική σύμβαση του οποίου, υπέγραψε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για έργο- με χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων- ΣΑΕΠ 808-αντιστήριξης πρανούς με συμπληρωματικές εργασίες αποκατάστασης κατολίσθησης, στο βόρειο τμήμα του οικισμού του Πλαταμώνα, στη θέση «Αγιάσματα», της Δημοτικής Κοινότητας Πλαταμώνα του Δήμου Δίου – Ολύμπου σε ένα οικιστικό συγκρότημα.
«Υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας και δίνοντας προτεραιότητα σε έργα υποδομών, που αποκαθιστούν προβλήματα και διασφαλίζουν τη ζωή και την περιουσία των πολιτών, ξεκινήσαμε ένα ακόμη σημαντικό έργο της Π.Ε. Πιερίας», ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Μαυρίδου, η οποία ήδη πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή των εργασιών, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες και συνεργάτες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή