ΕΒΕ Πιερίας: Τι ισχύει για την παροχή κεφαλαίων κίνησης – Άτοκα για 2 χρόνια, βασική προϋπόθεση η διατήρηση των θέσεων εργασίας - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
1 Μαΐου 2020

ΕΒΕ Πιερίας: Τι ισχύει για την παροχή κεφαλαίων κίνησης – Άτοκα για 2 χρόνια, βασική προϋπόθεση η διατήρηση των θέσεων εργασίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας συνεπές συμβάλλοντας στην έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση των μελών του, γνωστοποιεί ότι σε συνέχεια των κυβερνητικών πρωτοβουλιών και στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, σχεδίασε και έθεσε από τις 28/4/2020 προς όφελος των πληττομένων από την πανδημία COVID-19 επιχειρήσεων, το νέο υποπρόγραμμα της Δράσης Επιχειρηματική Χρηματοδότηση του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ, με στόχο τη μακρόχρονη και ουσιαστική υποστήριξη της χρηματοδοτικής ρευστότητας των εν λόγω επιχειρήσεων.

Βασική Προϋπόθεση για την Χορήγηση των Δανείων: Η διατήρηση των θέσεων εργασίας κατά τα δύο πρώτα έτη της διάρκειας του δανείου.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Ύψος του Δανείου: Έως 500.000.- ευρώ.

Επιτόκιο:
Το επιτόκιο για τα δύο πρώτα έτη ,θα είναι κατά 100% επιδοτούμενο.

Μετά το πέρας της διετίας θα καθορίζεται από την Τράπεζα ,σύμφωνα με την πολιτική της και τους γενικούς όρους της Δράσης.

Χρονική Διάρκεια: Από 24 έως 60 μήνες, από την εκταμίευσή του.

Περίοδος Χάριτος: Από 6 έως 12 μήνες, με καταβολή μόνο των τόκων.

Επιλέξιμες Δαπάνες: 

α) Δαπάνες λειτουργικών εξόδων και του συναλλακτικού κυκλώματος,

β) Ο ΦΠΑ είναι επιλέξιμος ως δαπάνη, γ) Δεν υπάρχει υποχρέωση τεκμηρίωσης της χρήσης του δανείου Κεφαλαίου κίνησης με σχετικά παραστατικά δαπανών.

Για περαιτέρω πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων δανειοδότησης είναι αρμόδιοι οι συνεργαζόμενοι με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί:

Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...