Κοπή χόρτων στη 10η Επαρχιακή Οδό πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας!!! - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
4 Μαΐου 2020

Κοπή χόρτων στη 10η Επαρχιακή Οδό πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας!!!

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ιεραρχεί ανάγκες και υλοποιεί χρήσιμες παρεμβάσεις, σε όλο το οδικό δίκτυο, για την ασφαλή μετακίνηση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών»

Με αμείωτο ρυθμό, εξελίσσονται οι παρεμβάσεις, κοπής χόρτων στη 10 η Επαρχιακή Οδό, από Κίτρος-Αλώνια- Παλιόστανη-Μικρή Μηλιά, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Οι παρεμβάσεις, εντάσσονται στο έργο, «Εργασίες κοπής - κλάδευσης δέντρων και παρόδιας βλάστησης στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Πιερίας»-προϋπολογισμού μελέτης 360.000€ -με χρηματοδότηση στο
Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Ιδίων Πόρων.

Τα συνεργεία, καθημερινά εκτελούν, εργασίες, που αφορούν, καθαρισμό-αποψίλωση και κοπή της ανεπιθύμητης παρόδιας εποχιακής, ετήσιας και πολυετούς βλάστησης, από τους κοινόχρηστους χώρους, κοπή - κλάδεμα ξερών και ψηλών επικίνδυνων δέντρων, που βρίσκονται σε δενδροστοιχίες ή μεμονωμένα επί των ερεισμάτων-πρανών (ορύγματος ή επιχώματος)-νησίδων και πάντως εντός της ζώνης κατάληψης της οδού, εντός της εδαφικής Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με γνώμονα την ασφαλή διέλευση του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...