Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Ολυμπιακή Ακτή - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
29 Απριλίου 2020

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Ολυμπιακή Ακτή

Ένα ακόμη αντιπλημμυρικό έργο ουσίας, το οποίο συνιστούσε διαχρονικό αίτημα των δημοτών υλοποιείται από τις υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης. Ο λόγος για την Ολυμπιακή Ακτή, όπου λίγα λεπτά έντονης βροχόπτωσης ήταν επαρκή, για να προκληθούν πλημμυρικά φαινόμενα, στο οδικό δίκτυο μπροστά - αριστερά από την πλατεία του οικισμού.
Ήδη από τις αρχές της εβδομάδας τα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών έπιασαν δουλειά και το έργο δρομολογείται αφενός με την προέκταση του υφιστάμενου αγωγού, τον καθαρισμό των φρεατίων και αφετέρου τοποθετώντας νέες σχάρες υδροσυλλογής, που θα «οδηγούν» τη ροή των νερών της βροχής προς τη θάλασσα, δίνοντας έτσι οριστική λύση, στο χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε τους κατοίκους και επισκέπτες.Αξίζει να σημειωθεί, ότι, δύο εβδομάδες νωρίτερα υλοποιήθηκε ένα ακόμη τεχνικό έργο αντιπλημμυρικού χαρακτήρα μπροστά – δεξιά στον οικισμό, προκειμένου να θωρακίζονται από πλημμυρικά φαινόμενα οι πεζόδρομοι της Ολυμπιακής Ακτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...