Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. με την άρση μέτρων του κορονοϊού ... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking22 Απριλίου 2020

Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. με την άρση μέτρων του κορονοϊού ...

Η επιστροφή των εγκληματιών στους δρόμους

Ηαντίστροφη μέτρηση για την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορωνοϊού έχει ήδη ξεκινήσει και στην ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάζουν ήδη τα σχέδια για την επόμενη ημέρα της αστυνόμευσης, αφού μαζί με τους πολίτες, στους δρόμους θα βγουν ξανά και οι εγκληματίες.
Μάλιστα οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για τρία συγκεκριμένα ζητήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν:
τη μαφία των αντισηπτικών και των μασκών
την πιθανή ανασύνταξη των κουκουλοφόρων των Εξαρχείων
Ληστρικές επιδρομές

Σύσκεψη με Μιχάλη Χρυσοχοίδη

Ηδη πάντως στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προετοιμάζονται για να είναι όλα έτοιμα ώστε να εντοπιστούν και αντιμετωπιστούν πιθανές εγκληματικές δράσεις. Μάλιστα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, εξετάστηκε η υλοποίηση σχεδίων αντιμετώπισης εγκληματικών ενεργειών.

Ηδη υπάρχουν σχέδια για αντιμετώπιση μελών μαφίας των αντισηπτικών και μασκών που ενδεχομένως θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την οικονομική ύφεση και να αισχροκερδήσουν.
Την ίδια στιγμή η οικονομική ύφεση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η χώρα αναμένεται να δώσει ώθηση για ανασύνταξη των κουκουλοφόρων των Εξαρχείων.

Τέλος με τις ληστείες και τις κλοπές να έχουν μειωθεί αισθητά της ημέρες της καραντίνας, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Φοβούνται πως μαζί με τους πολίτες στους δρόμους θα βγουν και οι συμμορίες για ληστρικές επιθέσεις.

Μάλιστα πιθανολογούν έξαρση ληστρικών επιδρομών και «μετάλλαξη» του εγκλήματος, το οποίο θα επιχειρήσουν να καταστείλουν με την χαρτογράφησή του και στοχευμένες επιχειρήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο θα ξεκινήσει η επανεφαρμογή του σχεδίου «καθαρή» Αθήνα και η πάταξη της εσωτερικής «ληστρικής μετανάστευσης» από Δυτική Αττική.

Στόχος η προστασία σπιτιών, «ανοικτών» καταστημάτων και τραπεζών, που θα είναι ενδεχομένως οι πρώτοι στόχοι συμμοριών μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή