Έγινε και αυτό: Πήγαιναν στο χωριό για να βοηθήσουν άτομο με τη… σούβλα στο πορτμπαγκάζ ... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
14 Απριλίου 2020

Έγινε και αυτό: Πήγαιναν στο χωριό για να βοηθήσουν άτομο με τη… σούβλα στο πορτμπαγκάζ ...

Οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται σε όλα τα μέτωπα με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, αλλά και την αποφυγή των μετακινήσεων για το χωριό ή την εξοχική κατοικία

Το Πάσχα φέτος δεν γίνεται στο χωριό, αλλά στην πόλη ή καλύτερα στον τόπο της μόνιμης κατοικίας μας, σύμφωνα με την εντολή που έχει δώσει η Πολιτική Προστασία Διαχείρισης Κρίσεων και ο Νίκος Χαρδαλιάς, όμως, μάλλον δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σπάσουν την καραντίνα του Πάσχα.
Αρκετοί ήδη έχουν επιχειρήσει να ξεγελάσουν τους αστυνομικούς και να περάσουν από τα μπλόκα που έχουν στηθεί.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νεαρού ζευγαριού που εντοπίστηκε να πηγαίνει σε χωριό των Καλαβρύτων, λέγοντας στους αστυνομικούς πως πάει να παράσχει βοήθεια σε άτομο που έχει ανάγκη.

Αυτό ήταν το αιτιολογικό της μετακίνησης του όμως στον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο βρήκαν μέχρι και σούβλα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να δεχθούν το πρόστιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...