ΠΕ Πιερίας – Συνεχείς οι καθαρισμοί ρεμάτων... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
29 Απριλίου 2020

ΠΕ Πιερίας – Συνεχείς οι καθαρισμοί ρεμάτων...

Συνεχίζονται, οι εργασίες καθαρισμού στα ρέματα, Τοπόλιανη, Ζηλιάνα, Ξηρολάκι, Παπά-Λάκο και της τάφρου Τ5Α στην περιοχή του Βαρικού, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με γνώμονα την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Δημήτρη Ρουκά και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Παναγιώτη Μαυρίδη, επέβλεψαν τις εξελισσόμενες εργασίες καθαρισμού, ενώ συναντήθηκαν και με το Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Αντιδημάρχους και συνεργάτες του, για την πορεία των εργασιών, σε διάφορα σημεία του έργου.

Οι παρεμβάσεις, πραγματοποιούνται με σκοπό, την απρόσκοπτη ροή των υδάτων και τη βελτίωση της λειτουργικότητας των ρεμάτων, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, για την αντιπλημμυρική προστασία του τόπου. «Με αποτελεσματικό σχεδιασμό και έγκαιρη επέμβαση, υλοποιούμε παρεμβάσεις, με καθαρισμούς ρεμάτων για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής», σχολίασε σχετικά η αντιπεριφερειάρχης.

Το έργο, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την αντιπλημμυρική ασφάλεια, συνεχίζεται μέσα από την υλοποίηση, έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και παρεμβάσεων, που αφορούν καθαρισμούς από τα φερτά υλικά και αποκατάστασης των πρανών, της ροής και της παροχευτικότητας των ρεμάτων αλλά και εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και της αυτοφυούς βλάστησης καθώς και αποκατάσταση των πρανών και αναχωμάτων των τάφρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...