Ο Δήμαρχος Κατερίνης τους δώρισε χορτοκοπτικό μηχάνημα - Υιοθέτησαν το πάρκο της γειτονιάς τους ... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
30 Απριλίου 2020

Ο Δήμαρχος Κατερίνης τους δώρισε χορτοκοπτικό μηχάνημα - Υιοθέτησαν το πάρκο της γειτονιάς τους ...

Την εθελοντική εργασία και προσφορά συνδημοτών επιβράβευσε ο Δήμαρχος Κατερίνης παραδίδοντας χορτοκοπτικό μηχάνημα στους κατοίκους της περιοχής.

Πρόκειται για δημότες που «υιοθέτησαν» και καθημερινά φροντίζουν την πλατεία που δημιουργήθηκε στο παλαιό αμαξοστάσιο (περιοχή Α’ ΔΑΚ). Οι εθελοντές της γειτονιάς φροντίζουν το χώρο μαζεύοντας σκουπίδια, προμηθεύουν με πλαστικά σακουλάκια κατόχους σκυλιών και προσπαθούν να διατηρούν καθαρό τον περιβάλλοντα χώρο.


Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος επισκέφθηκε το χώρο συνομίλησε με τους εθελοντές που του ζήτησαν εξοπλισμό προκειμένου να φροντίζουν την πλατεία και τη γειτονιά τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Δήμαρχος επισκέφθηκε εκ νέου την πλατεία και προσέφερε ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα το οποίο αγοράστηκε από τον ίδιο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη διάθεση προσφοράς των δημοτών. Ευχήθηκε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για κάθε γειτονιά της Κατερίνης και συνεχάρη τους κατοίκους για την πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...