Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ερχονται πιο αυστηρά μέτρα από την κυβέρνηση... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
2 Απριλίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ερχονται πιο αυστηρά μέτρα από την κυβέρνηση...

Αντίστροφη μέτρηση για την αυστηροποίηση του υφιστάμενου πλαισίου περιορισμού της κυκλοφορίας. Τις επόμενες ώρες η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει νέα πιο αυστηρά μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Το μήνυμα άλλωστε για τα μέτρα που θα ανακοινωθούν ίσως και τις επόμενες ώρες ήταν σαφές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Αν χρειαστεί, θα αυστηροποιήσουμε το πλαίσιο για να νικήσουμε τον κορονοϊό.

Στις αλλεπάλληλες τηλεδιασκέψεις το κυβερνητικό επιτελείο εξετάζει μια σειρά μέτρων, προκειμένου να μπει τέλος στις άσκοπες μετακινήσεις αλλά και στην αλόγιστη χρήση SMS στο 13033.
Ποια είναι τα πιο δραστικά μέτρα
  • Χρονικός περιορισμός έως 2 ώρες στις επιτρεπόμενες μετακινήσεις
  • Πλαφόν έως 3 SMS στο 13033 ανά 24ωρο
  • Περιορισμός στη χρήση έγγραφων διαβεβαιώσεων από συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες
  • Επέκταση στον περιορισμό της κυκλοφορίας έως τη Δευτέρα του Πάσχα
  • Κλείσιμο εθνικών οδών μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη)
Μιλώντας στο OPEN TV και τη Νίκη Λυμπεράκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ουσιαστικά έκανε σαφές ότι θα ανακοινωθούν τα επιπλέον μέτρα από την κυβέρνηση τα επόμενα 24ωρα.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αγκαλιάσει αυτά τα δύσκολα μέτρα, τα οποία όμως είναι απαραίτητα για να αποφύγουμε τη διασπορά του κορονοϊού», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Οι συνεπείς δεν είναι κορόιδα. θα πρέπει όλοι να μένουμε στο σπίτι. Όσοι κάνουν κατάχρηση για να είναι όλη την ημέρα έξω, θα νιώσουν σύσφιξη των μέτρων». Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας δύο και τρεις φορές τη μέρα άσκοπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...