Καλά στην υγεία του είναι ο ανήλικος ορειβάτης που έπεσε το πρωί στο πέρασμα του Γιόσου στον Όλυμπο. - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
14 Σεπτεμβρίου 2019

Καλά στην υγεία του είναι ο ανήλικος ορειβάτης που έπεσε το πρωί στο πέρασμα του Γιόσου στον Όλυμπο.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση στο σημείο μετέβει ελικόπτερο Super Puma για τη διακομιδή του νεαρού μαθητή ορειβάτη που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί. Το Super Puma παρέλαβε τον ορειβάτη λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι.

Ο 17χρονος είναι ελαφρά τραυματισμένος φέροντας εκδορές, ενώ οι αρχικές πληροφορίες για τραύμα στο κεφάλι ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο 17χρονος, μαθητής του 3ου λυκείου Καλαμαριάς, είναι ελαφρά τραυματισμένος φέροντας εκδορές, ενώ οι αρχικές πληροφορίες για τραύμα στο κεφάλι ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αξονική που πραγματοποίησαν οι γιατροί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου δεν έδειξε να έχει υποστεί εσωτερική αιμορραγία.

Ο ανήλικος είχε μεταβεί από εχθές με συμμαθητές του και καθηγητή του σχολείου στο βουνό για εκπαιδευτική εκδρομή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το σχολείο πραγματοποιεί συχνά τέτοιου είδους εκπαιδευτικές εκδρομές. Ο ανήλικος μαθητής είτε θα πάρει εξιτήριο σήμερα είτε θα τον κρατήσουν προληπτικά για ένα βράδυ.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός ορειβάτης τραυματίστηκε μετά από πτώση στη θέση «Πέρασμα του Γιώσου» στον Όλυμπο. Δείτε τον χάρτη:
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή