Ο Ζούλας πρόεδρος της ΕΡΤ και ο Γαμπρίτσος Διευθύνων Σύμβουλος - Ο Τσιόδρας στο Μαξίμου - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
12 Αυγούστου 2019

Ο Ζούλας πρόεδρος της ΕΡΤ και ο Γαμπρίτσος Διευθύνων Σύμβουλος - Ο Τσιόδρας στο Μαξίμου

Ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα που προτείνει η κυβέρνηση για την διοίκηση της ΕΡΤ.

Η κυβέρνηση επισημοποίησε την πρότασή της να ηγηθούν της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου “ενόψει της διαδικασίας επιλογής της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ Α.Ε., η κυβέρνηση ανακοινώνει τους υποψηφίους που θα προτείνει για την ηγεσία του Δ.Σ: 

Συγκεκριμένα για τη θέση του Προέδρου προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος”.

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας. 

Αναπληρωτές διευθυντές του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Ευθυμίου και Αργύρης Παπαστάθης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...