Θεσσαλονίκη: Τους έψαξαν όλους! Πεζές περιπολίες και έλεγχοι σε 13.693 άτομα - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
21 Αυγούστου 2019

Θεσσαλονίκη: Τους έψαξαν όλους! Πεζές περιπολίες και έλεγχοι σε 13.693 άτομα

Έλεγχο σε 13.693 άτομα έκαναν οι αστυνομικοί στο Τμήμα Περιπολιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης από τον Ιανουάριο του 2019 έως τις 16 Αυγούστου. Στο ίδιο χρονικό διάστημα τα στελέχη που συμμετέχουν στις πεζές περιπολίες και στις περιπολίες με ποδήλατα συνέλαβαν 692 άτομα και προσήγαγαν 511.

Οι συλλήψεις αφορούσαν σε περιπτώσεις ληστειών και κλοπών, παρεμπορίου, παραβάσεις των νόμων περί τελωνειακού κώδικα, αλλοδαπών, όπλων, εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλα αδικήματα. Παράλληλα βεβαιώθηκαν παραβάσεις και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα κατά τη διάρκεια ελέγχων.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης δίνει έμφαση στις πεζές περιπολίες, αλλά και αυτές με ποδήλατα, με σκοπό την καλλιέργεια πνεύματος αμοιβαίας συνεργασίας με τους πολίτες, ασφάλειας και διευκόλυνσης της καθημερινότητάς τους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι περιπολίες κινούνται κυρίως στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Καθημερινά δραστηριοποιούνται έως οκτώ πεζές περιπολίες και δύο περιπολίες με ποδήλατα, σε ωράριο που καλύπτει από τις 07:00 ως τις 02:00, κατά περίπτωση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...