Μια ακόμη πρόσκληση συμμετοχής σε Διεθνή Έκθεση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
24 Ιουλίου 2019

Μια ακόμη πρόσκληση συμμετοχής σε Διεθνή Έκθεση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Με φρούτα και λαχανικά στην Ισπανία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRUIT ATTRACTION 2019, που θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία (Μαδρίτη), από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο ΙFEMA-Feria de Madrid.

Η Διεθνής Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRUIT ATTRACTION 2019 αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα του παγκόσμιου τομέα των φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση αναπτύσσεται σε 8 περίπτερα, όπου συμμετέχουν προμηθευτές φρούτων και λαχανικών, εταιρίες με υλικά συσκευασίας και ετικέτας, μεταφορές, logistics, λιπάσματα, παροχή υπηρεσιών. Το προφίλ των επισκεπτών αποτελείται από εισαγωγείς, εξαγωγείς και επαγγελματίες marketing, χονδρεμπόρους, παραγωγούς, εκπροσώπους υπεραγορών, μεγάλων αλυσίδων και τοπικών supermarket, υπηρεσιών catering, εστιατορίων, ξενοδοχείων κ.ά. από όλες τις αγορές του κόσμου.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για πρώτη φορά στη μεγάλη αυτή έκθεση στου κλάδου των φρούτων και λαχανικών στην Ισπανία δίνει τη δυνατότητα σε νέους αλλά σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Κεντρικής Μακεδονίας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα, να κάνουν ουσιαστικές επαφές και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, μέσω του Project "Freskon Greece", έχουν εξασφαλίσει την ενοικίαση ενιαίου προνομιακού χώρου 45 τ.μ. για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας και παρέχουν:

-Κατασκευή περιπτέρου ειδικού σχεδιασμού

-Βασικό εξοπλισμό περιπτέρου (info, τραπέζια, καθίσματα, αποθήκη, ψυγείο, καφετιέρα με τα απαραίτητα αναλώσιμα, κρεμάστρα, ράφια, εκτυπώσεις, εκθετήριο, φωτισμός, πρίζα, σε επαρκή αριθμό που να καλύπτουν τις ανάγκες των εκθετών)

-Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαριότητα)

-Καταχώριση στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης

-Μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων έως 50kg στο περίπτερο του εκθέτη. Η συγκέντρωση των εκθεμάτων από Ελλάδα για την αποστολή τους στον εκθεσιακό χώρο θα γίνει από συγκεκριμένο σημείο και δεν περιλαμβάνει την επιστροφή εκθεμάτων στην Ελλάδα

-Πρόσκληση αγοραστών για επίσκεψη στο περίπτερο και συντονισμό στοχευμένων συναντήσεων σύμφωνα με το προϊόν του κάθε εξαγωγέα.

-Καταχώριση στον κλαδικό τύπο για τη συμμετοχή του project "Freskon Greece" στην έκθεση FRUIT ATTRACTION

-Δημοσίευση δελτίου τύπου σε διεθνή μέσα

-Αποστολή newsletter στη διεθνή βάση δεδομένων της FRESKON

-Επίσκεψη στην Λαχαναγορά της Μαδρίτης (21/10/2019)

-Υποστήριξη eκθετών για την εύρυθμη λειτουργία της ομαδικής συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης

-Κατάλογοπρόσθετων τεχνικών παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη

-Παροχή στοιχείων για την αγορά της Ισπανίας

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του κλάδου φρούτων και λαχανικών που θα επιθυμούσαν να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019.

Λόγω του συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:

-Τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις,

-Τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

-Την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

-Τους εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετέχει σε περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διεθνείς εκθέσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...