Ο δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης δεν είναι νεοδημοκράτης - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
22 Ιουλίου 2019

Ο δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης δεν είναι νεοδημοκράτης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν ακόμα έρθει στην εξουσία είχε μιλήσει για μια κυβέρνηση που θα έχει στη σύνθεσή της τους πιο ικανούς, ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα. Και το έκανε.

Όχι στον βαθμό που θα ήθελε και ο ίδιος (ας όψεται η ισορροπία εντός κόμματος) αλλά τουλάχιστον το τόλμησε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση Χρυσοχοΐδη.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον θεωρούσε έναν από τους πιο ικανούς και κυρίως αποτελεσματικούς υπουργούς των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό δεν δίστασε να τον υπουργοποιήσει.

Και οι πολίτες όπως δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Metrisis Poll για εβδομαδιαία εφημερίδα, θεωρούν ενδεδειγμένη τη συγκεκριμένη κίνηση.
Οι συμμετέχοντες στην έρευνα εξέφρασαν την άποψη τους για τους νέους υπουργούς και ανέδειξαν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δημοφιλέστερο με διαφορά.
Υψηλότερα ποσοστά στις θετικές γνώμες συγκεντρώνουν οι:
  • Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε ποσοστό 66,4% (αρνητική γνώμη 18%)
  • Βασίλης Κικίλιας σε ποσοστό 61,3% (αρνητική γνώμη 18,5%)
  • Νίκος Δένδιας σε ποσοστό 60% (αρνητική γνώμη 19,6%)
  • Κωστής Χατζηδάκης σε ποσοστό 59% (αρνητική γνώμη 21,3%)
Στην ίδια έρευνα οι πολίτες τοποθετούνται συνολικά για τη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, καλύτερες ημέρες βλέπει το 53,3% των συμμετεχόντων, λέγοντας για την νέα κυβέρνηση:
  • Το 55,8% ότι έχει καλύτερη σύνθεση
  • Το 50,1% ότι είναι έτοιμη για την επόμενη ημέρα
  • Το 63,1% ότι φάνηκε έτοιμη και με σχέδιο για να κυβερνήσει
Πηγή: instanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...