Γαλέος σαγανάκι συνταγή από το Αγιο Ορος... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking




30 Ιουλίου 2019

Γαλέος σαγανάκι συνταγή από το Αγιο Ορος...

Υλικά :


  • 600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών)
  • 150 γρ. λάδι
  • χυμός ενός λεμονιού
  • 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κύμινο
  • ρίγανη


Εκτέλεση


  1. Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώρες πριν και το βάζουμε σε μια μικρή ρηχή κατσαρόλα (Δηλ. ταβάς) μόλις να χωράνε σε αυτό τα κομμάτια του. 
  2. Βάζουμε κρύο νερό, τόσο ώστε να σκεπαστούν λίγο.
  3. Έπειτα βάζουμε στη φωτιά το σκεύος μας. 
  4. Όταν αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το λάδι και σε 15-20 λεπτά τη μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λεμονιού. Κουνάμε καλά τον ταβά και σε 1 λεπτό το κατεβάζουμε. 
  5. Είναι έτοιμο.




πηγη tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...