Το Λιμενικό κατάσχεσε πάνω από 21 τόνους ψάρια στο Ηράκλειο... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
25 Ιουλίου 2019

Το Λιμενικό κατάσχεσε πάνω από 21 τόνους ψάρια στο Ηράκλειο...

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση αλιευμάτων που ξεπερνούν τους 21 τόνους, προχώρησαν στελέχη του Γραφείου Αλιείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αλιευτικής επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα Καλών Λιμένων στο αλιευτικό σκάφος «ΑΝΝΙΚΑ ΙΙΙ» σημαίας Γκάμπιας, διαπιστώθηκε ότι το σκάφος είχε καταπλεύσει στον λιμένα Καλών Λιμένων προς ανεφοδιασμό καυσίμων – τροφίμων χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει – αναγγείλει στην οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ επιπλέον δεν διέθετε άδεια αλιείας ή μεταφοράς αλιευμάτων, δεν διέθετε συσκευή δορυφορικού εντοπισμού (VMS) και δεν τηρούσε τις υποχρεώσεις του να καταγράφει και να αναφέρει δεδομένα αλιευμάτων, καθώς δεν διέθετε ημερολόγιο αλιείας σε έντυπη ή σε ηλεκτρονική μορφή. Επιπλέον, δεν διέθετε τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά αλιευμάτων.

Στο σκάφος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναλυτικά είκοσι ένας τόνοι και εκατόν σαράντα κιλά χελιδονόψαρου κόκκινου και χελιδόνα, εβδομήντα δύο κιλά και εξακόσια γραμμάρια γκριζοκαπονιού, ογδόντα επτά κιλά και επτακόσια γραμμάρια λούτσου, δεκατέσσερα κιλά και εξακόσια γραμμάρια ζαγκέτας και τριάντα πέντε κιλά λαγοκέφαλου.

Από την οικεία λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή