«Καρφιά» από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για συμφωνία Πρεσπών αλλά και Τσακαλώτο... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking
22 Σεπτεμβρίου 2018

«Καρφιά» από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για συμφωνία Πρεσπών αλλά και Τσακαλώτο...

Ανατρέπει την κυβερνητική αισιοδοξία για κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από την παρούσα βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.
«Η εικόνα που έχω για το αν θα κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών είναι αντιφατική. Βλέπω ορισμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους να δηλώνουν ότι θα κυρωθεί η συμφωνία σίγουρα από την παρούσα βουλή. Εγώ δεν είμαι σίγουρος. Δεν είμαι σίγουρος γιατί βλέπω την τοποθέτηση που κάνουν και συνάδελφοι από το Ποτάμι οι οποίοι θα μπορούσαν αφού συμφωνούν με την συμφωνία να δηλώσουν καθαρά ότι θα την ψηφίσουν. Ομως η πρόθεσή τους είναι να πέσει κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές, το είδαμε αυτό και στην πρόσφατη στάση τους κατά την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας, παρά να ψηφιστεί η συμφωνία. Δεν κατανοώ λοιπόν την επιμονή των συντρόφων μου και στελεχών ότι θα ψηφιστεί σίγουρα η συμφωνία» ειπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Παράλληλα πήρε σαφείς αποστάσεις και από την δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου του για το βιολογικό τέλος των συνταξιούχων ως επιχείρημα για να μην ισχύσει η μείωση των συντάξεων λέγοντας ότι ο ίδιος δεν θα χρησιμοποιούσε ένα τέτοιο επιχείρημα
«Εγώ δεν θα χρησιμοποιούσα αυτό το επιχείρημα γιατί νομίζω πως όλα τα υπόλοιπα επιχειρήματα μπορούν να τεκμηριώσουν ότι η ελληνική πλευρά, μια και δεν είναι μόνο η κυβέρνηση αλλά και η Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ που καταθέσει προτάσεις νόμου, θέλει την ακύρωση του νόμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...