Αφράτα, λαχταριστά και κυρίως εύκολα κεφτεδάκια με φέτα ... - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ειδήσεις και Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Breaking



2 Ιουλίου 2020

Αφράτα, λαχταριστά και κυρίως εύκολα κεφτεδάκια με φέτα ...

Μία εύκολη συνταγή που θα σας βγάλει από την πολύωρη ταλαιπωρία της μαγειρικής!


Απολαύστε τα είτε σαν ορεκτικό, είτε σαν κυρίως φαγητό. Τα κεφτεδάκια πάνε παντού!

Θα χρειαστείτε

  • 500 γρ. κιμά
  • 40 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 30 γρ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
  • 30 γρ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. φέτα, τριμμένη
  • Μισή κούπα ρύζι Καρολίνα, βρασμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μισό κ.γλ. μπαχάρι
  • 2 αυγά
  • 1 κούπα φρυγανιά
  • Λίγο αλεύρι


Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί να δέσουν καλά και πλάθουμε μπαλάκια τα οποία αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο για να σφίξουν.

Κατόπιν, σε ένα πιάτο αδειάζουμε τη φρυγανιά και σε άλλο το αλεύρι.

Βάζουμε διαδοχικά το κάθε μπαλάκι από το αλεύρι στη φρυγανιά ώστε να παναριστεί, και έπειτα αφήνουμε στο ψυγείο τα κεφτεδάκια για περίπου 10 λεπτά ακόμη.

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε λίγα-λίγα τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Καλή σας όρεξη!


photo unsplash

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κεντρί σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών. Μπορείτε να προβείτε σε σχόλιο παρακάτω...

Υγεία - Βότανα - Διατροφή